En vecka utöver det vanliga

Hej!

Kommande veckan kommer bli något utöver det vanliga. För det första ska vi bloggare åka ut till Parkskolan i Bodafors och informera om vårt projektarbete. Men vi nöjer oss inte med aktiviteter på torsdagen, för senare på kvällen är det även dags för den andra av fyra studentfester som ska hållas. Vilket ska bli riktigt roligt!

Dagen i skolan bestod av Religion, Svenska, Idrott och Matematik.

På religionen kollade vi på den första delen av en film som handlar om en jude som gått och blivit nazist. Som ni förstår finns det en hel del att fundera över i den filmen, och det ska vi också göra. För vi ska nämligen lämna in en uppsats med filmen som bakgrund.
Svenskan idag innehöll inga större konstigheter. Vi fortsatte att gå igenom litteraturhistoria och idag handlade det om Hjalmar Gullberg och hans dikter.

Hjalmar Gullberg på bild.


På idrotten hade vi gladiatorerna, något som slutade med en enkel vinst för mitt lag!
På matematiken fortsatte vi med kapitlet "komplexa tal", något som enligt mig inte är svårare än matte C. Självklart är olika delar olika svåra, men man ska inte tro att det är överdrivet svårt bara för att det är matte E, för vi har ändå lärt oss många olika delar hittills och det bygger vidare på tidigare kunskaper!

Ciao!
/ Johniboy



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0