För vi har tagit Studenten ... Fy F*n vad vi är bra

(Tidsinställt inlägg)

Just nu springer vi ut från Brinellgymnasiets portar med vita mössor och ett stort leedne på läpparna

Nu lämnar vi skolan och tar oss an livet som nyblivna studenter
Tack för en trevlig bloggtid med er läsare

// KåHå


Bal och student

Hej!

Igår hade vi bal och om några timmar är det dags för vår efterlängtade student. I morgon klockan 13.00 springer vi ut från Brinellgymnasiet för sista gången.
Jag vill bara tacka alla som läst bloggen som sagt och önskar er all lycka i framtiden.

Mvh
/ John Petersson

Tack och adjö

Just nu sitter jag i datasalen och ska snart lämna skolan för sista gången efter en dag med lektioner. Nästa gång jag kommer hit ska jag bara samalas i aulan för att sedan springa ut.

Jag får tacka för mig och hoppas att ni läsare har funnit det intressant att följa den här bloggen.
Den kommer att finnas kvar så de gamla inläggen går att läsa. Eventuellt så tars bloggandet över av andra, yngre elever på skolan. Det märker ni.

// KåHå

8 dagar kvar...

Nu är det bara åtta dagar kvar till studenten och sex dagar kvar till balen. Det känns sjukt att det snart är slut, man kommer sakna så många kompisar framförallt.
I onsdags var det projektarbetsdag och det gick bra för vårt projekt. Vi pratade om vad vi gjort och frågade yngre elever på skolan om de var sugna på att ta över projektet och blogga vidare nästa år. Dessutom bjöds det på goda chokladbollar, mums-mums och läsk!
Nu är de sista skoluppgifterna gjorda och skåpet är tomt. Nästa vecka har vi två lektioner innan det är dags för oss att lämna skolan en sista gång på lördag.
Det här kan mycket möjligt bli mitt sista blogginlägg, så jag vill passa på att tacka alla läsare för ett fantastiskt år. Hoppas att ni har fått med er något från att läsa vår blogg. Ha det bäst!

Mvh
John Petersson


RSS 2.0